Robert Blok - ChampagneKoning

Geplaatst door Robert Blok op

Robert Blok ook wel bekend van de Zomerondernemer 2018 Overijssel

Het begon met een proeverij waarbij uitsluitend Champagne werd gedronken, hierdoor is zijn affiniteit met Champagne begonnen.

De naam Clarissimi definieert de betekenis van mijn naam; Robert is een mannelijke voornaam, die is afgeleid van de Germaanse stamwoorden hrod en beraht (of berht), die zoiets betekenen als “eer”, “roem”, “groots”, “briljant”, “faam” en “licht”, “stralend”, “schitterend” (zie ook ‘vereerd’, ‘bright’ en ‘pracht’)

Ik droomde er altijd al van om iets voor mezelf te beginnen, Champagne is in Nederland nog niet echt populair, er zijn eigenlijk maar weinig momenten dat we een flesje open gooien. Ik als grote liefhebber van Champagne wil daar in de toekomst wat mee gaan doen, want Champagne gaat echt ontzettend goed samen met sommige gerechten.

De meeste Champagnes die je in de winkel koopt hebben vaak een commerciële achtergrond, ik vind dat erg jammer aangezien er Champagne boeren zijn die nog steeds de ambacht toepassen op hoe men dat jaren geleden ook nog deed, en dat is echt fantastisch.

Hierdoor ontstaat er een mooi product met veel charme en een biodynamische achtergrond.


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.