Organiseer een feest ten tijde van thuisisolatie

Geplaatst door Robert Blok op

Treat yourself

Dat kan iets kleins zijn, zoals een bos bloemen, die kan je namelijk gewoon online bestellen of een reep chocolade. Maar mag ook zeker iets groots zijn, denk aan een sieraad waar je hard voor gespaard hebt. Deze verjaardag is anders dan anders, dus een cadeau(tje) aan jezelf geven hoort daar gewoon bij.

Geef een beeld-bel-borrel

Props voor technologische hoogstandjes! Ken je het fenomeen beeld-bel-borrelen al? Een kwestie van Houseparty openen, iedereen een glas Champagne (of cocktail) bij de hand, lekker nummertje aan en feesten maar. Omdat het de hele dag jouw feestje is, plan meerdere beeld-bel-borrels (met je vriendinnen, nichtjes, collega's) verspreid over de dag.

Bak een taart voor jou alleen

Eindelijk hoef je geen rekening te houden met wie welke taart lekker vindt, je bakt (of koopt) gewoon die taart die jij lekker vindt. Daarbij hoef je je ook niet te 'schamen' als je een tweede, derde of misschien zelfs vierde stuk taart neemt. Ook als je 'm helemaal zelf op eet snappen we dat. Het is jouw dag, dus verwen jezelf! Je moet alleen wel zelf die taart bakken, maken (als je voor een kwarktaart gaat) of kopen.

Vier je belated birthday in de zomer

Ben je in maart of april jarig, dan is de kans klein dat je je verjaardag in de buitenlucht viert. Of met partytent en een terrasverwarmer. In dit geval geldt: van uitstel komt geen afstel! Vier je belated birthday in de zomer! Op het dakterras, in de tuin of in het nabij gelegen park. Of: host met mede ex-jarigen, die ook wel je vriendinnen zijn, ter zijner tijd een groot verjaardagsfeest met een verlengsnoer. Bijvoorbeeld bij jullie favoriete strandtrent.


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.