Kaas & Champagne

Geplaatst door Robert Blok op

Kaas met Champagne is een kwestie van smaak. Gedurfde, sprankelende, onverwacht geweldige smaak. Fruitig en bloemig. Jong en lekker. Afgerond en mild. Wanneer Champagne wordt gecombineerd met Nederlandse Gouda, komt het gesprek op gang in hun gedeelde fruitige frisheid. Gouda is gemaakt door middel van een kort fermentatieproces en kan het beste twee tot drie maanden worden gerijpt om zijn volle fruitige karakter te onthullen. Serveer in kleine stukjes om de volle textuur en bijt te waarderen.

 

Vol en fruitig. Gestructureerd en gestructureerd. Jong en expressief. Boordevol karakter - de smaken van Comte - gedroogd fruit, hazelnoten, amandelen, noten, complementeren de gele en witte fruittinten van Champagne. Gemaakt met een mix van verschillende melksoorten, kies een 6 tot 8 maanden oude Comte voor de fruitigste smaak. Serveer in stukjes voor een echt impactvolle uitwisseling.

 

Bloemig en kruidig. Zout en zacht. Tomme de Montagne legt op subtiele wijze alle zoutigheid, mineraliteit en kruidnuances binnen een brut bloot. De smeltende, romige textuur geeft de kleine belletjes van Yellow Label een nog frissere punch. Bereid volgens een exact voorouderlijk recept, serveer Tomme de Montagne in kleine partjes of plakjes om zijn smeltende, aromatische en zachtheid te behouden.

Bekijk hier de Champagnes


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.